Interaktivní hračky


Technika je pro člověka něco, co se už v poslední době ani nemusí člověku vyplatit. Protože někdy se stane, že techniku si koupí už poškozenou. A dozvěděla jsem se, že někteří výrobci Třeba stojí tři tisíce korun, protože hračka je interaktivní a můj syn má takovouto techniku moc rád. Proto mu to vždycky kupuju k narozeninám anebo na Vánoce. Vždycky třeba říkají, že to má dva roky záruku. Jenomže třeba už po roce to přestane fungovat. A když to dáme na reklamaci, tak nám vždycky řeknou, že za to můžeme sami, i když já teda nevím, když třeba tomu upadne z ničeho nic ruka a pak zjistím, že tam ani nebyl šroubek, tak si myslím, že to není chyba naše, ale přímo výrobce.

Interaktivní hračky jsou drahé.

Chápu, že se někde může vyskytnout i vadný kus, ale nechápu, proč to žádný výrobce nebo prodejce také nedokáže uznat. Vždyť se jedná o hračku pro dítě, tak nevím, proč třeba alespoň nedají výjimku na ty hračky pro děti, protože děti potom brečí, když se jim rozbije jejich oblíbená hračka, tohle jsem u syna zažila už několikrát a už to nikdy nechce zažít. Je mi potom syna vždycky syna líto. A také máte své oblíbené hračky? Kupujete třeba autíčka na baterky nebo něco podobného anebo plyšové interaktivní hračky?

Pěkný interaktivní medvídek.

Techniky dávají do svých výrobků nějaké součástky, aby to třeba vydrželo opravdu jenom chvilku, aby se to třeba rozbilo rok po záruční lhůtě. Podle mého názoru tohle je opravdu špatné a přijde mi to neférové, takové neobchodní jednání. I když mnoho obchodníků tohle dělá, protože si myslí, že si tím vydělají peníze a samozřejmě, že se s tím peníze vydělají, protože třeba když jim pračka od někoho vydrží jenom pět let místo třeba deseti let, tak je logické, že pak lidé si budou muset kupovat novou techniku. Ať už techniku do domácnosti anebo jinou techniku. Kolikrát si třeba koupím i nějakou hračku pro svého syna.